Благодарим Ви за интереса, Вашата заявка е приета успешно!

До 28.09.2020 трябва да извършите плащане на цялата дължима сума (ако дължите плащане). Банков превод можете да извършите по нашата сметка:

IBAN: BG64UNCR70001522125149 - сметка в BGN, BIC (SWIFT): UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД


Моля, посочете като основание на плащане номера на проформа-фактурата, която ще получите по имейл.


За повече информация или в случай, че имате въпроси, не се колебайте да сe свържете с нас на тел. (02) 9835324, 4894458 или info@investments.bg.Освобождаване от отговорност: Резултатите може да не са типични, нито да бъдат очаквани за всеки човек. Това не е схема от типа "забогатявай бързо". Цялата информация, предоставена на този сайт, се основава на добрите практики и е само за образователни цели. Много е важно да направите собствен анализ, преди да направите каквато и да е инвестиция, въз основа на Вашите лични обстоятелства. Трябва да получите независим финансов съвет от професионалист или да направите независимо проучване и да проверите всяка информация, която намирате на този уебсайт и на която искате да разчитате, независимо дали с цел да направите инвестиционно решение или за нещо друго.

Всички препоръки са базирани на индивидуални преживявания, отразяващи реалния живот на тези, които са използвали нашите услуги. Те обаче са индивидуални резултати и резултатите могат да варират. Не твърдим, че те са типични резултати, които потребителите по принцип постигат. Препоръките не са непременно представителни за всички, които ще използват нашите услуги.

© Robert Rolih, 2019 | © Проджекта, 2019 | За нас, Общи условия и информация за личните данни, Контакти